Hoitolasta on saatavissa seuraavat itsehoitotuotteet: nivelsuojat, vaivasenluun suojat, varpaanerottajat, päkiäpehmusteet, rasvat, lampaanvillat,kevennykset ja erikoissukat. Tuotteita tilaan myös asiakkaan tarpeen mukaan.

 

 

PARAFIINIHOITO

Parafiinihoito on nopeasti saavuttanut valtaisan suosion. Tämä hoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutukseen ja soveltuu erityisesti käsi- ja jalkahoitoihin; mainiosti myös reumakäsien kuntoutukseen. Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä, sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja, häivyttää uurteita ja ryppyjä. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta. Erityisen kosteuttava parafiinihoito soveltuu erinomaisesti käsien ja jalkojen talvihoidoksi ja on myös nopea ja mukava lisä muiden palveluiden yhteydessä. Parafiinihoitoa suositellaan myös ennen hierontaa. Hierominen on erityisen tehokasta kun lihakset ovat jo lämmenneet.

 

Laventeliparafiini

Tarjoaa tasaisen, läpäisevän hoidon mm. nivelten jäykkyydestä ja reumasta kärsiville. Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö lievittää kipua, jäykkyyttä, tulehdusta, urheiluvammoja ja lihaskouristuksia. Lämmin rauhoittava parafiini elvyttää myös verenkiertoa, avaa ihohuokoset ja tasoittaa juonteikasta ihoa. Kosteuttava laventeliparafiinihoito on erinomainen apu kuivalle iholle ja on erittäin suosittu kylmällä kaudella.